koppeling met Sleutelkaart-, POS- & boekhoudsystemen

Koppel sleutelkaartsystemen, zoals Hotek en Kaba, aan Bookingplanner en maak eenvoudig kamersleutels aan. Bookingplanner geeft tijdens de check-in een melding die u vraagt een kamersleutel aan te maken.

Verstuur facturen en andere financiële gegevens naar uw boekhouder dankzij de koppeling met boekhoudsoftware zoals Exact online.

Boek Food and Beverage (F&B) ticketjes van uw restaurant op de rekening van de kamer. Dit is mogelijk door een handige koppeling met uw kassasysteem (POS). Hierdoor krijgt de klant een duidelijk overzicht en vermijdt u niet-betaalde rekeningen.

Gedetailleerde rapportage

Financiƫle rapporten

Vraag rapporten op die de financiële status van uw accommodatie weergeven. Bekijk gegevens van Facturen, Credit nota’s, openstaande saldo’s en vergelijk gegevens met voorafgaande jaren.

Housekeeping rapporten

Print elke ochtend een lijst uit met een planning en ToDo"s voor uw schoonmaakteam. Zo kan u hen informeren voor hoeveel personen een kamer moet opgemaakt worden.

Bezetting rapporten

Bekijk gegevens die u tonen welke gasten er aankomen, vertrekken en ontbijt nemen. Rapporten voor overheidsinstellingen kunnen ook hier uitgeprint worden. 

Duidelijk overzicht van uw reserveringen

Bekijk alle nuttige informatie op het planboard. Dit overzicht toont u meer dan alleen alle reserveringen per kamer per dag. Elke reservering heeft een logo van het desbetreffende boekingskanaal en met één klik kan men alle informatie zien van de gast.

Gepersonaliseerde e-mail templates

Automatiseer het contact maar blijf uw persoonlijke insteek behouden. Stel e-mails eenmalig op en verstuur ze op vooraf besliste momenten. Gebruik parameters om bepaalde stukken tekst automatisch te laten invullen door gegevens van klantenfiches.